1131 Dolmány utca 5-7 Telefon: 06 1 787 5781 info@videograf.hu
Három egyszerű érv, hogy miért minket válasszon:
- mert a legkedvezőbb nyomdai árakat közvetlenül a gyártó tudja biztosítani!
- mert itt az ötlettől kezdve a grafikai tervezésen át egészen a készregyártásig minden egy helyen történik és ezzel jelentős időt és pénzt takarít meg!
- mert több évtizedes szakmai tapasztalattal és modern gépeinkkel garantálni tudjuk a legkiválóbb minőséget!
Érettségi tabló

Az elmúlt években az érettségi tablók kinézete jelentősen megváltozott, mivel a fiatalok inkább ragaszkodnak a kreatív, saját ötleteiken alapuló érettségi tablókhoz, mint a hagyományosan megszokott formára. Miért érdemes nálunk készíteni az érettségi tablót?
A tablót a megadott vagy választott méretben vinyl azaz műanyagalapú felületre nyomtatjuk fotó minőségben. Ennek a hátuljára egy 5 mm vastag műanyagalapú hátlemez kerül. Nem szükséges drága fényképek elkészítése, hanem elegendő jó minőségű digitális fotó is a kivitelezéshez, ennek az előnye, hogy a fiatalokról jóval több fotó készülhet, és ezekből könnyen kiválasztható az amelyik a legjobbra sikerült. A fényképeket ezután kissé retusáljuk is, a retusálás szabályainak betartása mellett. Mivel az teljes érettségi tabló digitális formában van előkészítve a kreativitásnak csak a fantázia szabhat határt. Készítettünk olyan tablókat is, ahol a diákok fotói klasszikus festmény hatását keltették, és a képeiket egy 3d-s technikával készült háttérbe helyeztük, így azt a hatást értük el, mintha a képek egy múzeum falán lennének kiállítva. A képen még egy öreg teremőr is bóbiskolt. Egy faipari szakközépiskola dákjait farmerruhában, különböző pozíciókban fotóztuk le, és 3d-s technikával egy western várost varázsoltunk köréjük. ( még lovakat is fotóztunk a képbe) A 3d-s grafikai technika lehetővé teszi, hasonlóan a látványos mozifilm jelenetekhez, hogy a fiatalokat olyan háttérben helyezzük el, amilyet a képzelet elbír. Várjuk a jelentkezést és az ötleteket!
Mind amellett nagyon fontos megjegyezni, hogy nem csak látványos, de egyidejűleg tartós és olcsó érettségi tablók készíthetők így el. Természetesen, minden diák és tanár, a tabló mellet egy A3 nagyságú fotóminőségű kis érettségi tablót is kap.
Főbb terméktípusaink:


prospektusok, katalógusok, tájékoztató brosúrák
céges levélpapírok, borítékok, dossziék, névjegykártyák, nyomtatványok
kártyanaptár, asztali és fali naptárak, képeslapok
reklámkiadványok, szórólapok, plakátok és táblák
öntapadós anyagra készülő nyomdai munkák
molino és banner gyártás
könyv
Uv lakkozott, domborított, prégelt anyagok, dobozok,
nyomtatás kreatív anyagokra
plotteres nyomtatás (kinyomtat és alakzatra kivág, mint pld. az öntapadós matricák)
Cd/DVD tok


Cégünk teljes körű nyomdai előkészítéssel, grafikai tervezéssel és fotó szolgáltatással áll megrendelőink rendelkezésére. Bármilyen anyagról is van szó, ne szabjon határt kreativitásának – majd mi megvalósítjuk! Igyekszünk Önnel közösen megtalálni azt a megoldást, ami vállalkozása számára a leggazdaságosabb, és mindamellett színvonalas is.Áraink
Hasznos
Gyártás