1131 Dolmány utca 5-7 Telefon: 06 1 787 5781 info@videograf.hu
Három egyszerű érv, hogy miért minket válasszon:
- mert a legkedvezőbb nyomdai árakat közvetlenül a gyártó tudja biztosítani!
- mert itt az ötlettől kezdve a grafikai tervezésen át egészen a készregyártásig minden egy helyen történik és ezzel jelentős időt és pénzt takarít meg!
- mert több évtizedes szakmai tapasztalattal és modern gépeinkkel garantálni tudjuk a legkiválóbb minőséget!
Egyedi füzetcímkék

Ezt a szolgáltatásunkat az első osztályos gyerekek szüleinek ajánljuk. Tudjuk, hogy a picik nem tudnak olvasni, így sokszor összekeverik tanszereiket az osztálytársaikkal. Az egyedi füzetcímkék ettől óvják meg őket. Az eltérő grafikájú címkékből egyértelműen meghatározható, hogy melyik tantárgyhoz tartoznak, a jobb sarokba beillesztett gyermek fotó, pedig egyértelművé teszi tulajdonosát. Így ha az ifjú tanulónak nem valamelyik kis osztálytársa fotója tetszik meg, akkor feltehetőn a saját tanszereivel állít majd haza.
A csomag 6 tantárgy címkéit tartalmazza, mindegyikből 4 darabot, tehát összesen 24 darabot. A címkék erős öntapadós anyagra kerülnek nyomtatásra, így a hátoldalról leválasztva könnyen felragaszthatók akár műanyag borítóra is.
A gyermek nevét mi illesszük a címkékre, de egy sort üresen hagytunk, hogy a későbbiekben a tantárgy nevét a gyermek saját maga is rá tudja írni. Ha igénylik, a gyermek neve mellé az osztályt is odaírjuk. Amit kérünk, egy lehetőleg jó minőségű fotó a gyermekről. Ha bizonytalan a kép minőségében, küldje el hozzánk e-mailben, és kollégáink ellenőrzik.
A címkéket kétféle típusban készítjük, rózsaszín alnyomattal a lányoknak, világoskékkel a fiúknak.
Főbb terméktípusaink:


prospektusok, katalógusok, tájékoztató brosúrák
céges levélpapírok, borítékok, dossziék, névjegykártyák, nyomtatványok
kártyanaptár, asztali és fali naptárak, képeslapok
reklámkiadványok, szórólapok, plakátok és táblák
öntapadós anyagra készülő nyomdai munkák
molino és banner gyártás
könyv
Uv lakkozott, domborított, prégelt anyagok, dobozok,
nyomtatás kreatív anyagokra
plotteres nyomtatás (kinyomtat és alakzatra kivág, mint pld. az öntapadós matricák)
Cd/DVD tok


Cégünk teljes körű nyomdai előkészítéssel, grafikai tervezéssel és fotó szolgáltatással áll megrendelőink rendelkezésére. Bármilyen anyagról is van szó, ne szabjon határt kreativitásának – majd mi megvalósítjuk! Igyekszünk Önnel közösen megtalálni azt a megoldást, ami vállalkozása számára a leggazdaságosabb, és mindamellett színvonalas is.Áraink
Hasznos
Gyártás