1131 Dolmány utca 5-7 Telefon: 06 1 787 5781 info@videograf.hu
Három egyszerű érv, hogy miért minket válasszon:
- mert a legkedvezőbb nyomdai árakat közvetlenül a gyártó tudja biztosítani!
- mert itt az ötlettől kezdve a grafikai tervezésen át egészen a készregyártásig minden egy helyen történik és ezzel jelentős időt és pénzt takarít meg!
- mert több évtizedes szakmai tapasztalattal és modern gépeinkkel garantálni tudjuk a legkiválóbb minőséget!
Darabszámok 4+0
(egyoldalon színes, a másik oldala üres)
4+4
(mindkét oldalon színes)
100 23.- Ft 32.- Ft
200 21.- Ft 28.- Ft
300 19.- Ft 26.- Ft
400 17.- Ft 24.- Ft
500 15.- Ft 21.- Ft
700 13.- Ft 18.- Ft
1000 11.- Ft 16.- Ftt
50 36.- Ft 39.-Ft
A fenti árak az egy megrendelésen belül leadott névjegykártyák összmennyiségére vonatkozik, a grafikától függetlenül! (Például: 3 munkatárs részére szeretnének névjegyet, mindenkinek 200-200 példányban, akkor Önökre a 600 darabos ár vonatkozik, függetlenül attól, hogy grafikailag mind a háromféle névjegykártya egészen másképp néz ki)

1000 darab rendelése felett kérje árajánlatunkat.

Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák!
A fenti árak 300 grammos műnyomó papírra történő nyomtatásra vonatkoznak. Ettől eltérő papír esetén kérje árajánlatunkat. A névjegykártyákat lehet kreatív papírokra is nyomtatni, kérhető a fóliázás (matt vagy fényes, egy vagy két oldalon) UV lakkozva, stancolva, sarkalva is. Ezek árairól érdeklődjön munkatársainknál.
A fenti árak megfelelően előkészített, nyomdakészre szerkesztett anyagokra vonatkozik. A grafikákat pdf fájlformátumban, vágójelekkel ellátva, adott esetben kifutóval elkészítve kérjük leadni.
Ha Ön szeretné a névjegykártyáját megszerkeszteni, segítségül tájékoztató leírást talál honlapunkon a névjegykártya szerkesztése házilag menüpont alatt.
Kérheti, hogy munkatársunk készítse el az Ön névjegykártyájának grafikáját. Ekkor kérjük, hogy írja meg elképzeléseit, kép anyagait és a névjegyekre kerülő szöveget is mellékelje levelében. Ezen információk ismeretében tudunk Önnek árajánlatot adni a grafikai szerkesztés díjáról.
Főbb terméktípusaink:


prospektusok, katalógusok, tájékoztató brosúrák
céges levélpapírok, borítékok, dossziék, névjegykártyák, nyomtatványok
kártyanaptár, asztali és fali naptárak, képeslapok
reklámkiadványok, szórólapok, plakátok és táblák
öntapadós anyagra készülő nyomdai munkák
molino és banner gyártás
könyv
Uv lakkozott, domborított, prégelt anyagok, dobozok,
nyomtatás kreatív anyagokra
plotteres nyomtatás (kinyomtat és alakzatra kivág, mint pld. az öntapadós matricák)
Cd/DVD tok


Cégünk teljes körű nyomdai előkészítéssel, grafikai tervezéssel és fotó szolgáltatással áll megrendelőink rendelkezésére. Bármilyen anyagról is van szó, ne szabjon határt kreativitásának – majd mi megvalósítjuk! Igyekszünk Önnel közösen megtalálni azt a megoldást, ami vállalkozása számára a leggazdaságosabb, és mindamellett színvonalas is.Áraink
Hasznos
Gyártás