1131 Dolmány utca 5-7 Telefon: 06 1 787 5781 info@videograf.hu
Három egyszerű érv, hogy miért minket válasszon:
- mert a legkedvezőbb nyomdai árakat közvetlenül a gyártó tudja biztosítani!
- mert itt az ötlettől kezdve a grafikai tervezésen át egészen a készregyártásig minden egy helyen történik és ezzel jelentős időt és pénzt takarít meg!
- mert több évtizedes szakmai tapasztalattal és modern gépeinkkel garantálni tudjuk a legkiválóbb minőséget!
A Videograf Digital Kft-hez nyomdai kivitelezésre leadott anyagoknak az alábbiaknak kell megfelelnie:


Minden esetben kérünk írásos megrendelést, ami pontos paramétereket tartalmaz a kiadvány elkészítésével kapcsolatosan.
Mindenképp egyeztessen munkatársunkkal a megfelelő határidőkről.

A nyomtatásra szánt dokumentumokról:

Amit kérünk:

Pdf: kompozit /színes/ Pdf fájl, tehát a pdf nincs színre bontva!

A postscript distillálásánál Press Quality (nyomdai minőség) minőségi kategóriát kell beállítani, Level2,
Fontok (betűk) legyenek beágyazva. Fekete és szürke szövegek kizárólag fekete színt tartalmazzanak (C,M,Y színeket nem)! (A betűket le lehet görbézni is, így biztos a megfelelő betűkép.)
Acrobat 1.4 kompatibilis fájl legyen.

Az anyagot oldalanként, nem párban (oldalpárban) kérjük. Az oldalak úgy legyenek sorban, ahogy majd a kész terméket lapozzuk.. A pdf természetesen több oldalas is lehet.

A használt képek 300 dpi, CMYK-formátumban legyenek, mert az RGB képek nem adnak valóságos betekintést a végleges nyomdai színekről!

Vágó- és illesztőjeleket kérünk a pdf oldalakra. Kérjük, csak a kiadványszerkesztő szoftver által felrakott vágójeleket használják.
Ha a dokumentum Pantone színeket tartalmaz, ofszet nyomtatás esetén külön színként kérjük beállítani, amely külön lesz nyomtatva a colortól.
Ha az anyag digitális nyomtatással lesz készítve, akkor kérjük, hogy a direkt színt/színeket ne konvertálja CMYK színtérbe, mivel ezt a digitális nyomdagépek elvégzik, és ezek általában jobb, közelebbi színt eredményeznek..

Ha az anyag színvilága kötött, akkor minden esetben eredeti nézőképet kérünk a színegyezőség beállításához..Lehetőséget biztosítunk a gépinduláson való részvételre, próbanyomat készítésére. Ha szükséges, a helyszínen történő színkorrekció is lehetséges, amelyért óradíjat számolunk fel.

Kifutó: legalább 3 mm, a szedési tükör a vágástól minimum 3 mm legyen,

A pdf-ben beállított dokumentumméret:: 100%, tehát amekkora lesz a kész nyomtatvány, abban méretben kérjük.(ezt már a kiadványszerkesztés munkafolyamán pontosan be kell állítani)


Lehetőleg kerüljük:

Nyított állományokat (nincs pdf írva, hanem a program saját mentett állománya), azaz QuarkXPress, Indesign, Corel kiadványszerkesztőkben készült dokumentumokat csak előzetes egyeztetés után tudunk fogadni.

Kérjük, hogy lehetőleg kerüljék a különböző képfeldolgozó (pld. Photoshop, Gimp) programokban „szerkesztett” képes-szöveges anyagok küldését.

Word-ben, OO- Libreoffice stb. szerkesztett anyagot nem fogadunk, legfeljebb nézőképként tekinthetünk rá, mivel ezek a szoftverek irodai szövegszerkesztő alkalmazások, nyomdai kivitelezésre alkalmatlan fájlformátummal dolgoznak (annyi -féle kép néz ki a dokumentum, ahány -féle gépen a helyi beállításoknak megfelelően megnyílik)
Ha mégis szeretné az anyagát ebben elékszíteni, kérje hívja munkatársunkat, aki segít elmagyárázni Önnek a megfelelő teendőket.
Főbb terméktípusaink:


prospektusok, katalógusok, tájékoztató brosúrák
céges levélpapírok, borítékok, dossziék, névjegykártyák, nyomtatványok
kártyanaptár, asztali és fali naptárak, képeslapok
reklámkiadványok, szórólapok, plakátok és táblák
öntapadós anyagra készülő nyomdai munkák
molino és banner gyártás
könyv
Uv lakkozott, domborított, prégelt anyagok, dobozok,
nyomtatás kreatív anyagokra
plotteres nyomtatás (kinyomtat és alakzatra kivág, mint pld. az öntapadós matricák)
Cd/DVD tok


Cégünk teljes körű nyomdai előkészítéssel, grafikai tervezéssel és fotó szolgáltatással áll megrendelőink rendelkezésére. Bármilyen anyagról is van szó, ne szabjon határt kreativitásának – majd mi megvalósítjuk! Igyekszünk Önnel közösen megtalálni azt a megoldást, ami vállalkozása számára a leggazdaságosabb, és mindamellett színvonalas is.Áraink
Hasznos
Gyártás