1131 Dolmány utca 5-7 Telefon: 06 1 787 5781 info@videograf.hu
Három egyszerű érv, hogy miért minket válasszon:
- mert a legkedvezőbb nyomdai árakat közvetlenül a gyártó tudja biztosítani!
- mert itt az ötlettől kezdve a grafikai tervezésen át egészen a készregyártásig minden egy helyen történik és ezzel jelentős időt és pénzt takarít meg!
- mert több évtizedes szakmai tapasztalattal és modern gépeinkkel garantálni tudjuk a legkiválóbb minőséget!
Cimke és matrica készítés

Cégünk rendszeresen készít címkéket és matricákat kis és nagy menyiségben egyaránt. A digitális technika lehetővé teszi, hogy kis példányszámban is gazdaságosan kivitelezhető. A cimkék öntapadós anyagra készülnek, aminek a hátulján hordozó anyag van. Van lehetőség riccelt változat és vágott változat elkészítésére is. A riccelt változat azt jelenti, hogy a cimkék és matricák az ívben együtt maradnak a hordozó felületen, csak egy ricceő gép az öntapadós anyagot méretre metszi, így a hordozó felületről lehúzhatók. A vágott esetében a matricákat feldaraboljuk, a hordozóanyaggal együtt kerül átadásra. Lehetőség van papír alapú és vinyl alapú matrica és/vagy címke gyártására is. Igény esetén lehetőség van olyan matrica és címke gyártására is, ami ellenáll a savas, lúgos, vagy egyéb vegyszerek okozta behatásoknak is. Lehetőség van forma riccelt, azaz jellegzetes egyedi alakú és formájú címke és matrica gyártására is, viszont itt figyelembe kell venni, hogy a nyomtatás költségei mellet szerszám költség is felmerül, azaz a mintára vágó szerszám elkészítésének összege. Példányszám limit nincs!
Főbb terméktípusaink:


prospektusok, katalógusok, tájékoztató brosúrák
céges levélpapírok, borítékok, dossziék, névjegykártyák, nyomtatványok
kártyanaptár, asztali és fali naptárak, képeslapok
reklámkiadványok, szórólapok, plakátok és táblák
öntapadós anyagra készülő nyomdai munkák
molino és banner gyártás
könyv
Uv lakkozott, domborított, prégelt anyagok, dobozok,
nyomtatás kreatív anyagokra
plotteres nyomtatás (kinyomtat és alakzatra kivág, mint pld. az öntapadós matricák)
Cd/DVD tok


Cégünk teljes körű nyomdai előkészítéssel, grafikai tervezéssel és fotó szolgáltatással áll megrendelőink rendelkezésére. Bármilyen anyagról is van szó, ne szabjon határt kreativitásának – majd mi megvalósítjuk! Igyekszünk Önnel közösen megtalálni azt a megoldást, ami vállalkozása számára a leggazdaságosabb, és mindamellett színvonalas is.Áraink
Hasznos
Gyártás