1131 Dolmány utca 5-7 Telefon: 06 1 787 5781 info@videograf.hu
Három egyszerű érv, hogy miért minket válasszon:
- mert a legkedvezőbb nyomdai árakat közvetlenül a gyártó tudja biztosítani!
- mert itt az ötlettől kezdve a grafikai tervezésen át egészen a készregyártásig minden egy helyen történik és ezzel jelentős időt és pénzt takarít meg!
- mert több évtizedes szakmai tapasztalattal és modern gépeinkkel garantálni tudjuk a legkiválóbb minőséget!
A proof

Az analóg proof vagy digitális proof nem más mint próbanyomat. A próbanyomat elkészítése akkor fontos, ha a nyomtatandó anyag színe vagy minősége azt megkívánja. Sok esetben a proof megtekintése alapján tájékozódik a megrendelő a kész nyomdai anyag kinézetéről. A proof technika lényegében imitálja a nyomdai kivitelezést.
Két eljárást különböztettünk meg, mint az analóg proof vagy a digitális proof. Az analóg proof esetén a megszerkesztett anyag egy kiválasztott részéről filmet készítenek és erről a filmről készítik el a próbanyomatot. Ez szinte teljes mértékben imitálja a kész nyomtatás útján előállított anyag kinézetét. a digitális proof esetén egy igen drága technológiával bíró nyomtató berendezés készíti el a próbanyomatot. ebben az esetben rendkívül fontos hogy a berendezés megfelelően legyen kalibrálva.
Főbb terméktípusaink:


prospektusok, katalógusok, tájékoztató brosúrák
céges levélpapírok, borítékok, dossziék, névjegykártyák, nyomtatványok
kártyanaptár, asztali és fali naptárak, képeslapok
reklámkiadványok, szórólapok, plakátok és táblák
öntapadós anyagra készülő nyomdai munkák
molino és banner gyártás
könyv
Uv lakkozott, domborított, prégelt anyagok, dobozok,
nyomtatás kreatív anyagokra
plotteres nyomtatás (kinyomtat és alakzatra kivág, mint pld. az öntapadós matricák)
Cd/DVD tok


Cégünk teljes körű nyomdai előkészítéssel, grafikai tervezéssel és fotó szolgáltatással áll megrendelőink rendelkezésére. Bármilyen anyagról is van szó, ne szabjon határt kreativitásának – majd mi megvalósítjuk! Igyekszünk Önnel közösen megtalálni azt a megoldást, ami vállalkozása számára a leggazdaságosabb, és mindamellett színvonalas is.Áraink
Hasznos
Gyártás