1131 Dolmány utca 5-7 Telefon: 06 1 787 5781 info@videograf.hu
Három egyszerű érv, hogy miért minket válasszon:
- mert a legkedvezőbb nyomdai árakat közvetlenül a gyártó tudja biztosítani!
- mert itt az ötlettől kezdve a grafikai tervezésen át egészen a készregyártásig minden egy helyen történik és ezzel jelentős időt és pénzt takarít meg!
- mert több évtizedes szakmai tapasztalattal és modern gépeinkkel garantálni tudjuk a legkiválóbb minőséget!
Falinaptár év végi akciós árak!

A3-as naptár, 13 oldalas, színes, spirálozva, hátlap kartonnal
2 200,- Ft/ darab

A4-es naptár, színes, spirálozva, hátlapkartonnal
1 200 Ft/darab
Hogy tudom a naptárat megrendelni?

13 db, lehetőleg jó minőségű jpg képre van szükségünk. (nem kell színre bontani, meg egyéb nyomdai előkészítő munkákat végezni rajta:).
A képeket aszerint kell elnevezni, amelyik hónap lapjára kerül pld. borito.jpg, januar.jpg, februar.jpg, stb...
Lehetőség van háttérkép küldésére is, ennek a neve egyértelműen hatter.jpg legyen. Arra figyelni kell, hogy a a háttér kép álló formátumú legyen, mert egyéb esetben csak egy része látható majd a naptáron. Azt is figyelembe kell venni, hogy túlzottan színes kép esetén a naptár szövege, napok, dátumok stb is majd jól olvashatóak legyenek a kép felett.
A képeket a nyomda@videograf címre kell küldeni egyszerre, vagy ha túl nagy méretűek lennének, akkor valamelyik ingyenes nagy fájl küldő szolgáltatással, mint pld a toldacuccot.hu
Az elkészült naptárról értesítést küldünk a megadott email címre, vagy ha telefonszámot is meg ad, azon értesítjük. Van lehetőség postai utánvétellel történő küldésre is, ebben az esetben a Postai díjszabások érvényesek.
Ha további kérdései lennének, szívesen válaszolunk rá!
Cégünk egyedi naptárak tervezésével és kivitelezésével is foglalkozik. A naptárak A3-as és A4-es méretben is készülnek, akár egy példányt is elkészítünk. Vállaljuk magán jellegű, otthoni és ajándék célra szánt, és céges naptárak készítését is. A naptárakat a tetejükön műanyagsínben rögzítjük, így a lapok szakítás nélkül kiemelhetők, a naptár lapok nem sérülnek. (erre elsősorban magán megrendelőink tartottak igényt, akik szeretik a képeket emlékül megőrizni)
A naptárak teljes tervezését vállaljuk, de szívesen fogadjuk a megrendelőink által készített anyagokat is. Ha családi naptárat vagy céges naptárat szeretne, és különösebb design elvárásai nincsenek, vagy mintáink közül szeretne választani, akkor kérjük, hogy lehetőleg nagy pixelszámú fotót küldjenek. Az alacsony felbontású, gyenge minőségű képek egy A3-as nagyságú naptárra nagyítva igen rossz minőséget eredményeznek. Pld. ha azt szeretné, hogy egy A3-as naptár közepén a fotó legalább A4 méretű legyen, és annak a minősége a lehető legjobb, akkor a fotónak 2480 x 3508 pixel nagyságúnak kell lennie! Ha bizonytalan abban, hogy a kép megfelelő méretű-e, akkor küldje el nekünk e-mailben, és kollégáink leellenőrzik a fotót.
Természetesen eredeti , tehát papíralapú fényképeket is elfogadunk, akkor a képet mi szkenneljük be nagy felbontású berendezéssel, ami így általában jó minőséget eredményez. Ha egyedi tervezésű naptárra tart igényt, elképzeléseit írja meg nekünk, kérjen tőlünk árajánlatot.
Főbb terméktípusaink:


prospektusok, katalógusok, tájékoztató brosúrák
céges levélpapírok, borítékok, dossziék, névjegykártyák, nyomtatványok
kártyanaptár, asztali és fali naptárak, képeslapok
reklámkiadványok, szórólapok, plakátok és táblák
öntapadós anyagra készülő nyomdai munkák
molino és banner gyártás
könyv
Uv lakkozott, domborított, prégelt anyagok, dobozok,
nyomtatás kreatív anyagokra
plotteres nyomtatás (kinyomtat és alakzatra kivág, mint pld. az öntapadós matricák)
Cd/DVD tok


Cégünk teljes körű nyomdai előkészítéssel, grafikai tervezéssel és fotó szolgáltatással áll megrendelőink rendelkezésére. Bármilyen anyagról is van szó, ne szabjon határt kreativitásának – majd mi megvalósítjuk! Igyekszünk Önnel közösen megtalálni azt a megoldást, ami vállalkozása számára a leggazdaságosabb, és mindamellett színvonalas is.Áraink
Hasznos
Gyártás